jag döör lite grann.........

Ja jag antar ingen lyckats missa att vi är med på första sidan i östgötatidningen........
OMG , jag dör lite grann, de hade ju förmodligen kunnat funnits en finare bild , jag ser både drogad , efterbliven & allmänt mongolid ut & 'Milton ser ut som ett monster.
Faaaasen va jobbigt. MEN å andra sidan så vet väl dom flesta att jag faktiskt ser normal ut , hoppas jag? usch vill gå o gräva ner mig..........................................................

Iaf , idag har Milton haft en dålig dag då inget varit roligt alls. Och han har börjat med nått nytt , han ställer sig och skriker , och sen skriker han högre och högre helt utan anledning. Oså helt plötsligt kan han ställa sig o garva istället. KNASUNGE

Vi har iaf varit ute större delen av dagen , jag känner att jag tjatar varenda dag om att det är fint väder , men jag tänker göra det igen , guuuuud så underbar våren är!
Skinnjacka , converse & en liten "sommar"-väska på axeln. Gud va jag trivs.
Har suttit med konstant-plugg i två timmar i bibblan också , med min underbara lärare Ewa Laurén!
Fan va jag kommer sakna henne & jag tycker synd om de elever som inte kommer få ha henne som lärare under sina skolår , då hon går i pension i år. Bättre lärare finns inte! Ett hjärta till dig Ewa!
Sen kom man iaf hem & vem satt där i köket förutom pappA&Milton? Jo för det gjorde Ludvig!
Haha , en stammis hemma hos oss.
Vi gick ut för att spendera eftermiddagen i solen uppe på väderkvarnsbacken & det var det verkligen värt kan jag lova!
Där uppe träffade man sedan på ett par gamla vänner över en stunds tjhohande om gamla tider också , alltid lika trevligt! Träffade dem ännu en gång senare också för den delen :)
Efter det så drog vi oss hemmåt och jeansen fick åka på över leggingsen , nog för att det är underbart i solen , men framåt eftermiddagen/kvällen när det börjat skymma så kryper temperaturen allt nedåt igen....fy ,det där lät som en väderleksrapport , kanske något man skulle sattsa på`? Skriva väderleksrapporter? ;)
Nej men tillbaka till ämnet.
Vi gick iaf en rundtur i stan för att sen gå och äta! Mysigt

Det är inte varje dag man är ute och går på kvällen då det faktiskt fortafarande är 7+ ute!

Hääärligt.

 

Nu lägger pappaA Milton & jag ska slänga mig i duschen! Sen väntas BigBrother!

Har nog börjat gilla Hanna W lite faktiskt , hon e rätt kul o kolla på , hon har ju humor lixom! Haha knaas!

 

Imorgon så får vi se om "nanny Anna" har möjlighet att ha Mille eller inte , annars så kanske man får en sovmorgon om man har tur!

Har blivit bedd att följa med Ludvig för att köpa en inplastningsmaskin också , har inte en aning om vad det är , men det märks väl imorgon antar jag! Hoppas han vet vad det är bara , annars så står vi väl där som pippi långstrump och letar efter en "spunk"!

 

Jag har en grej till att gnabba om ,

Är det bara jag som endå blir lite halv depp såhär när våren kommer?

Missförstå mig inte nu , jag ääälskar vädret etc , men just med tanke på alla gamla minnen man har från sommrarna , och underbara människor man umgåtts med men som man inte längre träffar?

Och kanske inte heller kan umgås med igen pga gamla personliga konflikter etc? Människor man sagt att man hatar , att man aldrig mer vill se , men att man faktiskt innerst inne älskar dem mer än någonsin men att allt är för komplicerat för att nått ska kunna bli sig likt igen.

Och man tänker på hur den här sommaren hade kunnat sett ut om man hade gjort eller sagt nånting annorlunda?
Nu får ni absolut inte tro att jag menar nånting som har med mitlon att göra , absolut inte!!!!
Jag menar lixom vänner , gammal kärlek etc.
Jag tycker det är sorligt & har varit riktigt depp idag faktiskt........
Men det ska vi sudda bort hoppas jag!........

Dumma tidning , jag ser la någorlunda normal ut? Bajsa på tidningen!!
Här utan smink till och med!








sooolskeeen!♥

Gud sicket underbart väder vi har , de stor gillas verkligen!

Idag är man på bena igen och skallen snurrar inte allt för mycket till skillnad från igår...

Fått behålla maten har man också lyckats med , tummen upp för min mage! (Y)

PappaA och jag har börjat med ett litet " renoveringsprojekt" här hemma , kändes som att det behövdes nu när våren kommer och sommaren snart är på ingång! Är såå himla förväntansfull , bara att hålla tummarna!

Vi håller idag på med att göra om en bokhylla till en ny sänggavel , som ska målas vit & sättas dit ett litet hyll-aktigt plan på , lite shabby-chic stil på det hela , & det bästa med det är att det blir så eget , älskar att göra om saker! Det blir nog lyckat när allt kommer på plats!

Har fått för mig att måla om det mesta i vitt nu också , tv-bänk , skåp , soffbord , ja allt möjligt.

Plus att lite nya mattor , filtar , ramar & ljusstakar ska inköpas! Jag är helt extatisk , finns det nått roligare med inredning än att göra om hemmet ? 

Hittar dock fortfarande ingen smart&snygg förvaring till Miltons rum........nån som har lite tips? Vad har ni hemma i barnrummet & slänger ner alla leksaker i?

Funderar på att köpa en gammal kista , måla den vit & kanske ta bort locket på den så man slipper olyckor med klämda fingrar.........vad tror ni om det? :)

 

Idag har vi som sagt piggnat på oss lite mer , och jag kände mig lite tvungen att ta en tripp & slänga in räkningar etc , och sen ut i den fina våren! Så nu är blöjor&våtservetter (det man får panik för om man inser att det är slut) hem handlandlat för månaden så nu ska man bara komma på middagsrätter till alla dagar. Förut tyckte jag alltid att det va kul o laga mat osv , men nu har jag insett att det är nog bland värsta jag vet. Man lägegr ner så himla mycket energi & tid på att laga maten , sen tar det 10 minuter , en kvart max tills man ätit upp och det är dags att göra skitjobb med smutsiga tallrikar och matrester.

Eller vad tycker ni? Om man lixom står och gör en middag som tar 2-3 timmar , sen sätter man sig och äter och en kvart senare är det roliga över. Är det nån mening med det? Ska de behöva vara så?

Självklart slutar man ju i vilket fall inte laga mat , men jag tycker endå det är skit trist. Punkt slut .

 

Nu ska man endå sätta igång med middagen , det blir fylld pasta & nån köttbit till det. Mums.

Sen så SKA jag ut och springa!! Ett MÅSTE när det är så fint väder , nu finns det absolut ingenting att skylla ifrån sig på!

Hoppas man får ha rundan för sig själv idag bara , men det är väl inte så troligt när himmelen bjuder på detta väder...

Ja jag hatar verkligen att möta folk när man tränar eller som jag , ute o springer.

Nog för att dom kanske oftast gör detsamma , men endå , man är lixom röd som en tomat i huvvet , flåsande och svettig och ser allmänt förstörd ut! Inge kul alls. Jag är kanske fjantig , det tillhör ju , men endå. Ni måste ju hålla med om att det inte är särskillt fräscht!

Aja , jag får väl titta ner i marken och hålla tempot uppe endå!

 

Ha en skön tisdagseftermiddag! Det ska jag i alla fall!

 

Detta är klassikern när vi har varit ute & gått. Han somnar inte medans man går , men sen när man lyfter upp honom ur vagnen & går upp för trapperna så sover han som en stock. Helst på hallgolvet sen också.

 



gud va skoj!♥

Måste börja med att säga att jag tycker det är såå himla kul att få veta om så många människor som läser bloggen , som man inte hade en aning om! :D
Verkligen super roligt och jag hoppas ni fortsätter!

Inlägget om en av kommentarerna i "veckans fråga" kommer senare!

Jag , pappaA & Milton har legat magsjuka från lördagskväll till idag.
F y f a n säger jag bara. Det började med att pappaA sprang & spydde till & från på lördagskväll , och sen runt 1 nån gång , så var det min tur. Jag va uppe minst en gång i halv timman och klöktes , och till slut så finns det ju lixom inget att spy så då kommer det ju bara upp galla(magsaft) och det gör så jäääkla ont , hela magen bara krampar ihop. Ajajaj....... PappaA slutade på söndagsmorgon men jag höll på enda fram till sent igårkväll. Fick inte ens behålla en klunk vatten , så idag är man något slutkörd och magen är så insjunken så det ser inte klokt ut.
Milton spydde på bussen hem i fredags och sen va det inget mer med det , men igår och idag har han haft rena rama rännskitan , bytt blöja var tionde minut. Stackars barn säger jag bara , fy satan.
Men han har fått i sig betydligt mycke mer vätska och mat idag i alla fall och nu har blöjan varit torr i några timmar så hoppas att det vänder nu..... Usch o fy!!!!
Men det är i alla fall därför jag inte bloggade igår , var heeelt utslagen verkligen.
Nu ska vi försöka få i oss lite enkel snäll-mot-magen-middag & sen återgå till att göra ingenting.





visst fasen!

Vi måste gratulera Patricia (mammasangel.blogg.se) till hennes lilla dotter Novalie som föddes 21:59 den 24/2! Är såå himla glad för eran skull!
Ska bli så spännande att fortsätta följa bloggen , men med en till liten fin flicka!
Grattis tusen gånger om!
Ni hittar Patricias blogg häääääär



älskar't ♥

Guuud så skönt väder vi har i vår lilla stad! Strålande solsken och inte allt f
ör mcyket blåst.
Till och med gräsmattorna börjar gröna till sig. åh vad jag älskar't

Va bara tvungen att dra oss ut i solen imorse , så vi tog vagnen & rullade upp till väderkvarnsbacken , satt & myste i solen som glänste över isen på sjön & pappaA (knäpp som han är) var ju bara tvungen att springa ut över isen och larva sig. Men visst , ibland ska man väl få leka av sig........haha.
Nej men det va underbart. Milton sov sin middagslur i vårsolen och jag satt o njöt på en trappa.
Hur skönt som helst.
Nu är det lunchtime , för att sedan bjuda upp dammsugaren&moppen på en vals över golven!
Och så kommer ju det här vanliga problemet om vad man ska äta till middag........
Några tips? (a) :)
Efter middagen sen så ska löparskorna på igen och kärringa ska ut & motionera!
Det blir nog himla underbart i solnedgången det med!

Imorgon blir det cupcake-bak , funderar på att göra sånadär cake-pops också.........nån som har ett bra recept att dela med sig av? Dom ser ju så fruktansvärt goda ut!!

Nu hugger vi mamma i stortån.....


och sååhäääär arg blir man när man inte får bitas ........;)




Dagens mama ♥

Ursäkta en yyyyber smutsig spegel , lillkillen tycker det är sååååå kul att kladda på den. ;)
Bara älskar att gå i oversize-tröjor , tycker de är skitsnyggt , och det är ju ett plus att det är så himla bekvämt!
Denna lila skönhet komemr från NewYorker!

gårdagens mama!

Svart tunn tröja m ficka fram : gina tricot 149:-
rosa bas linne : new yorker 99:-
Jeans: cubus 299:-
Halsband: ginatricot 149:-
Ringar : h&m.com

pappA-bloggaren!

Om ni inte visste det , så har faktiskt pappaA också en blogg!
Ni hittar den under rubriken"länkar" tillsammans med Patricia , Denise etc.
Kolla in vettja! Jag bloggar bättre dock ;) eller hur ? ;)

Veckans fråga!♥

Nu kör vi igång med veckans fråga! Ni skriver frågor till mig och alla får svar!
Jag väljer ut en av frågorna att skriva om i ett senare inlägg!



Godmorgon fina ni!♥

Inatt.
Inatt har Milton sovit RIKTIGT bra faktiskt , vaknat en enda gång och skrek till för att sen somna om som ingenting hänt. Och inte nog med edt , han vakna inte förrens 20 över 8 imorse , i sin EGEN säng! Kors i taket , heliga Maria .
Äääääntligen en god natts sömn! Tack älskade unge
Hoppas att detta håller i sig så att vi allihopa orkar mer på dagarna & kan börja träna honom att sova i sitt rum om ett tag. Just nu så vaknmar han ju normalt sett två-fem ggr om natten och ska sova i vår säng när klockan slår tre. Men icke inatt icke..! 
Sova eget rum & säng är ju absolut inget vi har bråttom med & inte han heller , men ju tidigare det funkar , ju bättre blir det i slutänden. :)

Nu.
Nu ska jag gå och väcka lill-pojken för det är strax dags att gå mot bussen!
Om pappa A kan bestämma sig för en tröja också så löser sig allting nog till slut..........vet inte hur många gånger han sprungit fram & tillbaka framför den där spegeln nu. Haha

Hoppas ni får en underbar dag , här ska det regna så det där med ut & springa vet jag inte hur jag känner för.....men men. Kram på er!




Han ska alltid ta den svåra vägen överallt!!


allt & inget!

Detta blev ett sent inlägg , har fått i mig för många energi drycker idag tror jag , känns som om jag varit lite hyper......hihi 
Jag har storstädat heeela lägenheten , pappaA fick dock plocka undan efter middagen........heh.
Men inte nog med det , jag fick en kick och behövde göra av med lite energi så jag drog på löparskorna & for ut o sprang i 45 minuter. Whaaaaaat............men jo det gjorde jag. Det är typ sådär 3 år sedan jag sprang , lixom sprang för träning/konditions skull . Men nu jäklar , nu vart det fart på kärringa här hemma , och riktigt skönt va det också. Känslan av att ha varit ute och motionerat så pass i friska luften. Duktiga jag , tihi. ^^
Helt förvånansvärt att jag orkade så länge dock .... haha , men man slutar aldrig förvånas & det är väl tur det! Imorgon om vädret tillåter så ska jag försöka ta mig i kragen igen , tänka sig , till sommaren kanske man har konditon & vältränad rumpa? naaaa, förmodligen inte , men man ska ju heller aldrig säga aldrig! ;)

Kom in efter det iaf och slängde mig i duschen , sååå underbart.
Sen va det bara att sätta igång med middag , och de ska jag säga er , jag ska aaaldrig köpa karrékotletter på Östenssons igen . Fasiken nu sa jag aldrig....men aa.
De va dom sämst skurna jävla köttbitar jag sett i hela mitt liv tror jag.
Det va typ 5 % kött på dom & resten bestod av fett& ben. INTE OKEJ.
De hade lagt över EN köttbit som såg okej ut över de andra så att man inte skulle se hur dåliga de andra var. Fult gjort , man betalar ju inte massa pengar för mat som , eller ja man kan inte ens kalla det mat. Dålig stil!
Nästa gång jag köper kött så ska jag se varenda köttbit de skär ut. Punkt slut. Annars kan de behålla sin skit. Tack & hej typ.

Iallafall , så medans jag höll på med middag så såg jag på Milton hur han vart hängigare & mer röd blommigare i ansiktet. Kände på pannan & insåg att febern va på ingång.
Neeeej tänkte jag , stackars liten , vi som nyss blev fria från allt det där.
Men sen kom kvällen och det försvann , helt spårlöst.
Jätte skumt verkligen , men man ska väl vara glad för det! För du är inte välkommen , nedrans feber , tack & försvinn . Typ.
Nu sover i alla fall hjärtebarnet efter att ha busat med sin mor i flera timmar. Har nog aldrig sett ungen så trött , gick och la oss o det tog väl två minuter så sov han som en stock. Finkillen

Imorgon.
Imorgon så planerar vi en tripp för att träffa Miltons farmor , och sen kanske en fika på stan , hoppas hoppas hoppas att solen kommer på besök imorgon också! Helst utan kompanjonen Mr storm....
Sen så ska jag ju som sagt ta mig i kragen & springa imorgon med i så fall.
Dags att sola igen imorgon med , gud så skönt. Jag tar alltid en power-nap i solariet , jag slocknar verkligen på en gång. Det är så himla skönt i värmen , o med musik etc. mmmmmh......
Det blir dock inget vidare när man väcks av att solariet stängs av & det blir sviiin kallt....CHOCK kallas det tydligen..................haha.

Vi ska köra "veckans fråga" imorgon också , påminn mig om det ! Det blir spännande tycker jag allt!


Men nej , nu ska jag slänga mig i säng , godnatt fina ni!




nu är det dags!

Nu tycker jag att det är på tiden att ni läsare tar & talar om vilka ni är! ;)
Av så många läsare , är det bara ett fåtal som törs ta chansen att slänga in en kommentar!
Ni måste bättra er! ;)
Vilka är ni? Vart bor ni? Bloggar? Åldrar? jaa alllllllt! Jag vill veta allt :D Nej då , men vilka är ni?
Tjejer & killar blandat? nån med barn? Hur hitta du hit? Hur länge har du läst? Vad gillar du mest med bloggen , nått som du tycker ska ändras?  Ja men berätta! :D
Fegisar ;)

Grattis!!!

Stort grattis till kronprinsessan / blivande drottning Victoria & hennes Daniel , som imorse fått en liten dotter!
Det som ryktades om att de skulle få tvillingar....men en liten fin prinsessa kan ju vara nog det med!
Super kul tycker jag iaf!
Grattis fina ni!!
På tal om något helt annat så har vi laddat upp för cup-cake bak , ska  bli sååå spännande att se hur mina första cup-cake bakelser blir! Hahha det blir väl katastrof det med .........tårtan vart ju inget vidare....... haha.

så det kan va!

känner att det har blivit "varannan-dag" bloggande nu under lovet , men det ska det bli ändring på igen!
Har inte orkat sätta mig vid datorn , så ska inte skylla ifrån mig denna gång!
Igår.
Igår va vi ju som sagt borta från hemmastaden igen , men denna gång följde också "farbror Ludvig" med.
Riktigt trevligt , hade önskat lite bättre väder dock . Men det vädret kom ju idag istället! Kanon vårväder med flera plusgrader och sol har vi här hemma, fy fasen så skönt! Blåser dock rätt rejält......
Iaf , efter de två dagarna vi varit iväg känns det redigt i benen kan jag ju säga , smalbenen säger att de varit ute marathon & fötterna att de inte vill gå en meter till....
Väldigt behövligt och skönt att komma iväg och göra lite saker som en familj iaf! De gillas.
Idag.
Idag fick benen lov att röra på sig endå , eftersom jag kände att man faktiskt inte kan sitta inne när det är så fint väder!! Så vi tog en långpromenad till Ö&B jag , pappaA & Milton , köpte glass & satt och nöjt i vår-solen!
Gud så mysigt!
Hahah , ja jag måste bara klaga lite grann , när vi stod i kassan så la jag upp några energidrycker på bandet , och jag har aldrig någonsin behövt visa legitimation för något sånt , men f*ttan rent ut sagt som satt i kassan tittar på mig , oh sen på Alex och vräker ur sig " jag kan inte sälja dom här energidryckerna tyvärr , om ni inte har legitimation med er. " , pappaA hade inget leg med sig eftersom han heller aldrig behövt visa för en sådan sak , och tjejen i kassan hån-flinar och plockar av dryckerna. Men jag tänkte inte låta henne vinna utan letar upp mitt gamla leg och slänger fram på disken och vräcker ur mig tillbaka " här har du ett leg , nöjd nu?"
Hon tar imot det och flinar o sitter en bra lång stund och räknar på hur gammal jag är , för att sedan slänga tillbaka det och putta ner dryckerna igen.
Jag kan inte vara trevlig mot en sån person , hallå vad tror hon? Vi kommer med barnvagn och köper grejer som tvätt-medel & vanish , och hon tror endå att vi är under 15 år? Aaa eller hur. Patetiska människa , usch vad arg jag blir.
Hade jag varit jag så hade jag slängt ur mig rakt ut att hon är dum i huvvet & vad fan tror hon , är rätt säker på att varken Alex eller jag ser ut att vara 14 år så vem är dum nog att ens fråga en sådan sak.
Usch & fy!!!
Iaf , nu är det lunch och storstädning på G! Wish me luck!

Prinsen& lite till! ♥

Lilla fina unge , gud va älskad du är 
En söt liten blöjförvaring som har sin plats i Miltons rum 
Dessa söta inne-gåskor fick följa med hem till prinsen igår också!

långdag.....♥

Igår.....
Ja igår tog vi ju en dag ledigt igen , det va inte meningen men det vart en
heldag borta från hemmaplan!
Superskönt & mysigt 
Lite av det som kom med hem får ni se senare..!
Vart en snabbmiddag på macdonalds också , haha det är inte ofta!
Endå tar man samma gammla jäkla cheese burgare & milkshake som vanligt.
Men det är ju gott i alla fall!

Idag!....
Ja idag fick vi faktiskt lite sovmorgon för en gångsskull! Ända till klockan 8! U n d e r b a r t 
Vart en tripp för att fylla på kylskåpet lite också , alltid lika nödvändigt!
Så himla skönt i vår solen också , det har ju varit uppåt 10 plus idag , vatten överallt och man ser massor med små mörka knoppar på träden!
ååååh , min underbara sol&värme är påväg. 
Nu vankas det middag , det vart en sen sådan. Lunchen vart sen så då försköts middagen också...
Lax med pesto&fetaost gegga på , & potatis står på menyn ikväll. Strax klart så dags att börja
duka!
Efter maten så bär det iväg mot solariet , skööönt! , Farbror Ludvig skulle med också :)
Jag får väl vänta till sist som vanligt så Milton och jag får leka med alla tidningar i väntrummet som vanligt! Sen får grabbarna grus ta över ;)

Imorgon!
Imorgon så väntas en till tripp ifrån hemmastaden , och då följer farbror Ludvig med igen!
Vi får väl se vad morgondagen kan bjuda på!

Efterrätten från i lördags då Melinda & Micke var här! Den är dock inte klar på bilden men det är iaf hallon,björnbär,jordgubb&vitchoklad efterrätten .


Middagen iförggår , gårdagens kvällsmat : falukorv , broccoli-gratäng med pasta!


En liten sak vi fick med oss hem till Milton igår , två sköldpaddor som sitter i ett snöre som man drar! Såååååå söta!




Miltons nya klädhög också!! Lite glada vårfärger!


Snyggingen idag i lite nya kläder!



Herregud va arg jag blir.

Först & främst.
Herregud va arg jag blir. Har precis suttit och tittat på premiären av BigBrother , och inte nog med att ÄCKLIGA Hannah Widerstedt är med , så kommer en tjej in som är gravid i vecka 36. Gravid! i vecka 36! Jag förstår inte överhuvudtaget hur varken landsting , tv , eller social kan tillåta detta , att ett barn kan komma att få spendera sina första veckor i rena rama kaoset. Fylla , drama , sex & allt va det är , det är absolut ingen miljö för ett barn!!! Hur tänker dessa människor , jag får panik! Man sitter här hemma och kan inget göra , det är ju sjukt. Någon måste ju göra nånting åt det här , såhär får det ju inte gå till.......!
Vad händer om hennes lilla pojke blir sjuk/ nånting går fel , behöver nånting akut , det funkar ju inte.
Och hade då mamman tänkt amma , då krävs det lugn och ro runt omkring sig för att det ska funka , annars kan hon ju fetglömma det. Man sätter inte in en bebis i BigBrother , Stackars barn!!!!!!!!!!!!
Gud , jag är så arg och irriterad så jag skakar här hemma! Såhär FÅR DET INTE GÅ TILL!
På tal om annat.
Jag har ju som ni märkt , haft en liten lördags-break från bloggen.
Tog mig frihet att bara ignorera allt som har med dator och tv att göra och umgicks bara med mina kära 
Jag och Melinda hade ju planerat en liten pratkväll igår också , men det blev hon & hennes kille Micke som kom hit , så det vart en liten par-kväll. Jätte kul och mysigt , och eftersom det inte är ofta det händer så ställde jag mig faktiskt och gjorde "efterrätt" , med jordgubbar, hallon & björnbär , och sen massa riven vit choklad på det i en form , och sen in i ugnen tills allt smält , sedan kan man servera det som det är , eller också med något kallt som vaniljglass till exempel.
Det vart riktigt lyckat faktiskt , supergott! Och tack för kvällen! :) 

Milton , min älskade lilla prick.
Det är så himla kul att se hur han utvecklas , & nu har han börjat kunna sätta ihop mer & mer bokstäver , så ibland låter det som att han försöker få fram ett ord eller två! Gullegris där!
Han har också kommit på att det är sååååå hiiimla kul att bli runt-skjutsad på sina nya saker tex. gåbilen , gåvagnen etc. , istället för att själv gå , så nu kör han fullt ut med både mig & pappaA , så fort han får chansen så ska han åka på något. K N A S 

Imorgon.
Ja imorgon planerar vi in en liten shoppingtripp , har dock en himla massa samtal som ska göras imorgonbitti , så hoppas på att komma iväg i skaplig tid i alla fall!
Ni får väl se vad vi får med oss hem senare under kvällen imorgon!
Lite bilder från idag kommer också upp imrogon när vi är tillbaka!

Tisdags-fika 
På tisdag kommer Stina&bernt hit och hälsar på igen , hon har säkert med sig nån go fika också , himla duktig människa på att baka ska ni veta! Så det blir riktigt trevligt , som vanligt, det med!


Glömde bort....
I fredags tänkte jag att vi skulle börja med något nytt här på bloggen , nämligen "veckans fråga" .
Då ni har chans att ställa vilken fråga ni vill , och få svar . Jag kommer också att välja en av frågorna att skriva om i ett inlägg på lördagen.
Men jag glömde bort detta i fredags , man kan ju inte ha allt i huvudet på en gång , eller hur ;) ?
Så tänkte att vi kör på från och med fredag som komemr och i några veckor framåt för att se hur bra respons det blir , och eventuellt fortsätter!
Ni har självklart möjlighet att ställa frågor till mig när som helst , men kan inte alltid garantera ett svar i vanliga fall , då man har lite annat att hinna med. Men på dessa kommentarer som kommer in på "veckans fråga" kommer ALLA att få svar på. Det är ju också en chans att ställa sådana frågor man kanske inte ställer normalt sätt i ett vanligt inlägg om "helgens bravader" till ex.
Så att så är det! Vad tycker ni om det? :)

Nu ska jag gå & dejta kudden så länge Mille tillåter , lillprinsen
Så godnatt med er , och hoppas att ni får en skön start på veckan!


Såhär snygg kan man vara på morgonen , med frukost i hela håret :)




huahuahua....

Tänka sig vad man kan gäspa på en dag. Jag har nog gäspat flera hundra gånger idag.
Jag skulle varit i skolan imorse och haft NO-prov (Y) , men igår så råkade Milton slumra till när vi skulle gå och äta så han somnade väl runt tolv inatt. Sen när klockan va tjugo över fem imorse så va han klar vaken. Jippie , vilken super laddad mamma , yeeeah. Naeee........Så jag kände lixom inte riktigt för att sätta mig o plugga mitt i natten och sen gå till skolan och koncentrera mig efter att ha sovit typ 4 timmar inatt , så nae , sorry No , men fuck you.
Det var i alla fall trevligt igår , på "lillfirandet" , och min tårta gick faktiskt att äta! Haha , som tur är....
Milton fick en brio-gåvagn , så den e poppis här hemma för tillfället!


Idag...har jag o Milton gosat massor på förmiddagen , han har börjat gå själv längre sträckor nu , det så super kul & se och det värmer innerligt i mammahjärtat!!
Efter det så kom pappaA hem & vi alla tre tog en tripp till affären och fick hem lite nödvändigheter.
Sen så somnade Milton till en sväng på vägen hem och fortsatte sova när jag bärde upp han från vagnen , upp för trapporna , och till&med när jag tog av mössan & overallen.
Knasiga Onge! Han låg mitt på hallgolvet o sov i typ en halvtimme.
Men de va väl skönt de med ..antar jag!....haha.
Sen bar det i alla fall väg upp till stallet och hämta hästsake r, för att sedan dra vidare till Giggans nya ägare! JAAA ni läste rätt , Giggan är nu offentligt såld.
Alla papper bytta etc. ( för er som är nya läsare så är "Giggan" min f.d häst)
Så nu är man hästlös igen då....känns sisådär. Hon får det ju bra oså och hennes nya ryttare har mycket mer tid med henne än vad jag har , men samtidigt så tänker man ju lite själviskt och saknar henne......Men , sånt får man lägga åt sidan när det gäller barn&djurs välmående!!! 


Så nu är det alltså sportlov...men jag har några prov i skolan att se framot mot nästa vecka iallafall , men det blir ju inte lika intensivt. S K Ö N T.
PappaA & jag har bestämt att han,jag&Mille ska hitta på något kul nästa vecka ,  & ta vara på tiden då vi alla är hemma samtidigt. wiie :D
Vet dock inte vad ännu , men de kommer vi väl fram till så småning om!......

Ricinolja&silicea....Jag har börjat äta ett läkemedel som heter Silicea , för tjockare hår , starkare naglar&bättre hy. Har ätit det i typ 4 dagar nu , och har faktiskt sett mycket nya småsmå hårstrån i hårbotten. Ska äta dom i tre månaders tid nu & se hur stor skilldnaden blir. Åt ju Priorin förut men tyckte inte alls att det funkade något vidare , men dom här silicea har jag hört mycket om , så det ska bli kul o se! Ni kommer kunna följa vecka-för-vecka resultat.
Jag har också börjat med ricinolja. Och ja , de är nånting som gör att magen sätter igång , MEN man dricker aldrig detta , utan man gnuggar in det i hårbotten & låter det sitta i i minst 30 min , finns ingen max gräns , och detta är för att hårrötterna ska stimuleras och håret ska växa fortare.
Så man får i princip långt hår på kort tid.
Detta har jag både hört och sett massor om/av så detta är verkligen värt att prova!
Jag har valt att kombinera dessa två för att jag önskar mitt hår både tjockare&längre!
Detta kommer ni också kunna följa! :)


Imorgon.....Imorgon ska vi absolut INGENTING. Bara umgås.
Och nån gång under kvällen droppar Melinda in för massor av prat & skratt som vanligt.
(för er som undrar är melinda en tjejkompis till mig)
Så det ska bli skönt det med.
Ska försöka hinna med att fotografera lite fiinfiina bilder imorgon också, har börjat slarva med det där....
Fy på dig mama!
Men nu ska jag ta & umgås med min köra gubbe som sitter o väntar på mig i soffan
Jag kommer som vanligt ifrån datorn två timmar senare än vanligt , hihi.


Borsta , borsta tändernaa!!!




nyfikna små fingrar!

mammas fina kille                          
Attans va jobbigt det där när något..........
Ja attans va jobbigt det är när något fastnar under tangenterna , så knappen lixom inte funkar hela tiden utan man sitter & skriver o sen märker att det inte är något mellanrum mellan sisådär 30 ord . S K I T också.
Igår......
Ja igår va jag ju först i skolan på eftermiddagen , men sen kom ju faktiskt Pernilla , journalisten hit och intervjuade oss! Hon va jätte trevlig och det va super kul . Kände dock att man inte riktigt va med i svängarna , när man skulle vara med på bild , kameran klickade i ett och man visste inte hur man skulle betee sig.
Men det va en spännande upplevelse , håll utkik i östgötatidningen v 9! :)
Vem vet , vi kanske hamnar på förstasidan ? ;)
Idag....
Idag har jag dragit mig till skolan & tillbaka som vanligt , fått lite gjort iallafall tycker jag.
Laddad inför 15 kommande prov också för den delen .......eller........
Nej men nu är det bara att försöka hinna med att få alla prov klara så snart som möjligt.
Efter det vart det att byta lite ord med Anna  innan hon gick hem , och nu sitter man här.
Ska alldeles strax dekorera en tårta ....ja jusste , jag stod ju och gjorde tårta igår , hade köpt ett marsipan"lock" , åh vad smart och smidigt tänkte jag....AAA heller hur , den uppfattningen ändrades drastiskt till massor av - " J Ä K L A S K I T  V A D Ä R D E T H Ä R , A L D R I G M E R ,  M E N  G U U U D ,  S N A R T Å K E R T Å R T F A N Å T H E L V E T E "- .
Det var nämligen så att de smarta i d i o t e r n a som gjort detta "marsipanlock" har kavlat ut en rund klump marsipan på ett jäkla konsigt papper som i princip var dubbelhäftande , och sen har de rullat ihop detta till en hårspackad rulle.
Där stod jag och det spelade ingen roll åt vilket håll jag klurade för att öpnna detta , utan den gick i 10000 bitar i vilket fall.
Så nu ser min tårta ut som ett lapptäcke , eller en ihopsydd mumie typ. Lyckat! jag gör aldrig mer tårta med marsipan. A L D R I G!!!!!!!!!
Tillbaka till ämnet , jag ska i allafall dekorera tårtan med grädde på och förhoppningsvis få den att se ätbar ut iallafall.....
Men först är lunch som står på listan , det blir en enkel variant idag , fiskbullar i hummersås , ris & en liten sallad med ärtor , morötter&majs.
Jag har aldrig tyckt att fiskbullar är nån hitt , men har inte ätit det sen dagistiden så kanske dags att prova! Ska bli kul att se vad Milton tycker om det också. Men måste säga att det luktar verkligen inte gott........
Hmmmmm....ja de e sånt som märks om det går hem eller inte.
Efter det...
Efter lunch och tårtdekoration så är vi bjudna till "momo's" place , vi ska ju ha lite firande idag som sagt.
Ser fram imot morotskaka.....:)
Haha.
Synd bara att inte pappaA hinner komma hem till dess....:( nedrans.
Men vet ni vad? Vi hörs senare!

buse!♥

Imorse..
Imorse vaknade Milton vid kvart över sex & var klar-vaken.
Vi tog oss i kragen & gick upp och busade för fullt. Knäppa unge , förstår verkligen inte var han får sin morgonenergi ifrån.
Jag är inte särskillt morgontrött men jag skulle ju inte palla springa ett marathon.
Men kunde Milton så skulle han!
Iaf , sen dess har vi ätit frukost , städat , träffat "momo"en snabbis & nu sover charmtrollet middag.
Jag håller på att skriva en franska uppsats om frankrike under andra världskriget , som ska tas med nu kl 1 när jag ska träffa min lärare.
Ska försöka klämma in ett prov idag också när jag endå ska dit , men vi får väl se hur det går när Milton är med....haha.....han sitter ju inte still & är tyst precis! :) Men de går väl de med!
Sen vid tre kommer ju journalisten hit , hoppas pappaA hinner hem till dess bara!
Kan ju bli trevligt :)
Imorgon....
Imorgon ska vi fira Milton , mig & "momo" , alla tre har ju fyllt år nu senaste månaden , eller aah , "momo" fyller den 17:e , men de e ju snart de med.
Så jag ska ställa mig & se om jag får någon ordning på tårtan ikväll , och "momo" gör morotskaka. Gott!
Ja , imorgon är det redan torsdag. Veckorna bara springer förbi än , man hinner ju ingenting längre. Nästan lite läskigt tycker jag allt.
Men det är ju posetivt samtidigt för då komemr ju min älskade sommar snart! 
Men den är väl över lika fort den med.... :/
Men nu ska vi se fram imot våren först i vilket fall som helst , men den e inte nära ännu iaf.
Vi har fått tonvis med snö inatt igen , räcker det aldrig? ...
Aja , nu måste jag sätta fart här!
Vi hörs senare , ha en skön onsdagseftermiddag!

Har ni fått mycket snö ? Minusgrader? eller är det bara tråkiga östergötland ;)?

Milton morgonbus! 






Vad som kom hem i paket igår!

Nya gardiner , plus två gröna ljuslycktor/bollar! Till Miltons rum.
Dekoration , också till Miltons rum.
Ny hissgardin , sängkappa , överkast & prydnadskuddar. (fick dock bara fodralen , fast att jag beställt kuddar också. Men vad ska man med tomma fodral till? Aja , de matchar ju hissgardinen iaf.)
Lite övriga sneakpeaks i sovrummet!
o b s a t t d e t ä r e n v i t r a m r u n t d e s s a f o t o n s o m i n t e s y n s  b a r a f
ö r a t t j a g i n t e t ä n k t e p å a t t d e t ä r v i t b a k r u n d h ä r .... s m a r t . . .
Min ängel-samling som pryder sovrummet här o var.
Så kan det va!

Dessa fick jag av pappaA igårkväll! ♥


här står man i för fullt!

Full rulle & oväntade besök!
Jag lovade ju att berätta mer om paketen jag hämtade ut , men det får bli i bilder imorgon istället.
Hann inte med att fotografera och skriva idag , tyvärr.
När vi kom hem efter promenaden så började vi fixa iordning lite här i lägenheten , och så fiint det blev!
Efter en liten stund så ringer 3 vänner & tänker komma upp till oss och hälsa på , och när jag är beredd att öpnna till dom så står Anna (hon som hjälper till med Milton när jag har skola , ni vet :) ) och Sofia där och har köpt present åt Milton! Gulligt!! Tusen tack fina ni 
Nu bråkar texten med mig igen , men ja , iallafall . Också en av vännerna hade med sig en super söt nalle åt lill killen , tack för den också! Men iaf , det vart ingen tid över för att fotografera & blogga innan Milton somnade så vi tar det imorgon istället!

PappaA fixar , där ser man!
Jag fick mig en chock idag , jag skulle försöka få ihop gardinstänger och sen sätta fast fästena i väggen vid fönstret, och kände på en gång att det är lika bra att lägga ner.
Jag som faktiskt brukar vara rätt händig av mig , sätter upp hyllor och markerar o borrar etc , men det här va inte nått för mig.
Men så helt från ingenstans så kommer pappa A och fixar allt. Inte trodde jag att han förstod sig på gardiner osv.
Men där ser man!! Jag fixar ju dock hur gardinerna ska sitta etc , men endå , tack hjärtat! 


Tack&varsågod!
När vi kom hem från promenixen hade också pappaA köpt jätte fina rosor åt mig & en chokladask.
Han är alltid noga med sånt , tack underbara du!
Och jag kände ju också för att vara lite extra snäll så ställde mig ju och gjorde köttfärslimpa , sås , potatis&lingonsylt , vilket tog bra lång tid , men lyckat vart det iaf! Så hoppas pappaA uppskattade det också!
Men nej , nu orkar jag inte sitta ner längre , känns som baken börjar domna bort .
Så vi säger godnatt för ikväll & så hörs vi imorgon!

Hoppas ni haft en fin alla dag !




Idag är ingen vanlig dag för det är Mil.............

Idag är ingen vanlig dag , för det är Miltons födelsedag , hurrahurrahurra!!!
Idag är det 1 heelt år sedan vi låg på BB & väntade på att det finaste i livet skulle komma till världen.
Det är ju inte klokt att redan gått ett år. Kommer ihåg allt som om det var igår.
Mammas lilla pluttinutt , så stor han har blivit!!! Hjärtebarn!
Tänk va mycket som har hänt under 2011 , och allt han har lärt sig på så kort tid.
Livet springer iväg alldeles för fort!!
Vi ska iaf bara ha lite familjemys hemma idag , resten av firandet blir på torsdag.
Och pappaA:s familj har ju redan varit här , så hans födelsedag började redan i lördags ju!
Underbara unge♥.

Idag......
Idag så va ju lilla jag i skolan till och börja med .
Milton hade ingen lust att sova inatt , så vi satt och lekte från 20 över två till typ halv fyra.
Och själv skulle man gå upp 20 över sex.
Guuud va pigg man är i huvudet idag! Naaaat.
Men iaf , satt på matte lektion och fick skämmas ihjäl för att hjärnan totalt stannat , kändes det som iaf.
Ingen matte idag tack.........imorgon ......Kanske....
Sen var de bara att springa iväg och hämta ut lite saker och handla tårtgrejer!
Ska baka en tårta till Milton tills på torsdag , så det blir spännande att se hur den blir!.....
Det jag hämtade ut får ni se senare ikväll , spännande va ? ;)
Nu ska jag slänga in tvätt i maskinen , förbereda för att göra köttfärslimpa & sedan dra med gubben & födelsedagsbarnet ut på en promenix innan maten!
Kanoners..!


Imorgon...
Imorgon kommer journalisten hit & intervjuar , ska bli kul! Ännu roligare att resultatet sen ;)


Glad alla ♥ dag på er också , hoppas ni får mycket kärlek idag!



neeeeej...

Sjukling på G........
Vaknade inatt av att Milton helt från igenstans skrek okontrollerat.
Fick panik och förstod ingenting.
Efter en liten stund insåg jag att han var täppt i näsan då han gnodde som en tok på näsan , så snabbt som ögat fick pappaA springa & hämta Nezerilen och fem min senare sov ungen som en stock igen.
Men idag har det varit lite si&så , han har varit pipplig till & från , o jag undrar om jag hålelr på att åka på nånting jag med. Är förkyld jag med och nu börjar migränen smyga sig på sakta men säkert....
Orkar inte med sjukstuga igen , vi får ju aldrig vara friska längre än en vecka här hemma!!!......


skola....
Jag bara måste säga att jag älskar våran SO-lärare.
Ta det inte fel nu , men han ser ut som en rund & go bumbibjörn.
Hahaha! Snällaste människan i skolan också tror jag.
Go team Lasse!


Idag!
Ja , dagen började med att bege sig mot skolan , där man spenderade några timmar i arbete.
Sen kom jag hem & släppte hem Anna , Milton sov , men det varade inte länge.
Han hörde att mamma va hemma så vi satte igång & busade non-stop i över 2 timmar.
Sen la vi oss i sängen och slocknade båda två. För att sedan vakna upp igen vid 20 i 3. Underbart med middagsnap!
Nu vill inte texten det jag vill , men iaf , det får väl se ut såhär då.
Efter mer med bus så satte vi igång med maten lagom tills de att pappaA kom hem , och sen dess har vi bara varit . 
Nu sover lillkillen sen nån timme tillbaka & jag ska slänga mig i soffan med mitt stora ♥.
Imorgon väntar musik&slöjd i skolan , kan de bli bättre? Plus att pappaA är ledig imorgon , åh va vi ska mysa som en familj alla tre för en gångsskull!
Ha en trevlig måndagskväll fina ni 



Dagens mama ♥

Mammas 
  • Byxor - Cubus
  • oranget linne med knappar&krage - Gina Tricot förra sommaren
  • svart stickad tröja m fickor & knappar bak - secondhandbutik i stockholm
  • halsband med fågelkranie- BikBok
  • halsband med massa kedjor - have2have

nya designen!

Som ni kanske märker har nya designen kommit upp!
Hoppas att alla webbläsare kan se den.
Om nånting ser knasigt ut så får ni skriva!
Nu är det bara lite små-pill kvar , så snart är den färdig!
Texten på inläggen tex. hamnar utanför markeringen en bit , och breda bilder likaså.
Men de sånt som vi får fixa i efterhand.
Nu funkar åtmistonde det mesta!
Hoppas jag......

bloggar jag följer dagligen!

Det här lite tips på bloggar som jag följer dagligen , och älskar att läsa!
Mina största favoriter är dock "endenise.se" där man får följa denise, en 23årig tjej som bor tillsammans med hennes sambo & två ursöta barn! och "mammasangel.blogg.se" där vi får följa Patricia , 21 år och blivande två barnsmamma , hon har en dotter på 1 och ett halvt , och befinner sig i vecka 39. med sin kommande dotter nr2!
Varför dessa bloggar är mina favoriter :
  • dem innehåller mycket foton , och de är fint redigerade.
  • mammorna i fråga är rätt unga.
  • de skriver på ett sätt som är kul att läsa!

Patricias blogg!
Ni hittar henne på : mammasangel.blogg.se




Mamma Angelica!
Ni hittar bloggen på :   angiiesblogg.blogg.se



Mamma Millah!
Ni hittar henne på : millasehoman.blogg.se

Karolinas blogg!
Ni hittar henne på : lillamys.blogg.se
Denise blogg!!
Ni hittar henne på: endenise.se





ge mig sommar!! :(

Bilder på mig från sommaren 2011.
ps. när man ser dom här bilderna så saknar jag mitt mörka hår........dumma mig , kan aldrig bestämma mig!
Vad tycker ni är finast? :)
mina sommar-drömmar är längre bort än jag trodde...
Jag skulle verkligen slänga mig i vägen för att få lite sol&värme nu.
Men vad är det första man ser på morgonen när man tittar ut genom fönstret? Jo , att det har kommit tyå 30cm snö och lagt sig .
Jippie! :) naaat. Fyfan va trött jag är på det här nu alltså. USCH! Gör nånting någon!!
mamma-milton söndag!
Idag är pappaA ute med farbror Marcus på Tåkern & åker o leker av sig lite på isen , så det vart en ensam mamma-milton myssöndag idag kan jag lova!
Vi får se vad vi hittar på när han vaknat efter middags-napen!
Måste i vilket fall som helst gå en stund och njuta av solen , även om det är snö som förstör.
Sen får vi väl se när pappaA kommer hem , så e vi bjudna på middag hos "mommo". Hon vi aldrig ser längre:)
Så det kan ju bli kul.......

pappaA---the igelkott!-

Hahha , hittade en bild från de att pappaA gjorde sitt hår iordning imorse , igelkott nr 1 eller vad? ;)

resultatet av hemmafärgning!

Vart ju inte så dåligt endå? :)
Någon som har ett tips på bra blekning man kan köpa själv?
Det här var den ljusaste jag hittade och tror inte mitt långa hår (färgade bara överhåret) kommer bli lika ljust med den.
OBS att ljuset faller olika på denna bild , det är inte så stor färgskillnad som det ser ut.

för-kalas!♥

Idag gick pappa upp med Mille , så mama här fick en sovmorgon! Fick sova enda till 9! SKÖNT!
Tack fina du♥.
Sen vart rena ruset här hemma , frukost , bad , dusch , kläder , städa ,fix hit&dit.
För idag har en del av pappaA:s släkt varit här och för-firat Milton!
Jätte mysigt måste jag säga , och det tyckte till & med Milton!
Han som alltid får panik när det blir mycket människor runt omkring , men nej han satt hos både den ena&den andra o lekte & stojjade.
Skoj!♥
Han fick också massor med fina presenter , och gammel farmor (eller farmors mor som de säger) hade bakat en jätte fin tårta till Milton som hon tog med , inkl världens goaste bullar.
Tänk att alla mormödrar jämt gör de goaste bullarna.
En annan lyckas inte alls på samma sätt...:(
Måste vara nånting med den generationen!
Iaf , dom hade också med sig massor med fina presenter till födelsedagsbarnet, bland annat en super söt "gåbil" & ett alldeles eget kök!
En glad Milton idag!♥
Tack till alla fina som va här idag , Stina , Anki , Jimmy , Evelina , Bernt & Markus!
Milton ska öppna paket! -mama&Mille-
mamma-mille-stina(gammel farmor)
-mama,mille,stina,anki-
Miltons fina tårta!
Milton på sin nya gåbil!
Folket väntar på fikat!
SÅHÄÄÄR kul kan man ha på ett barnkalas! ;)
pappa A var ju naturilgtvis tvungen att fånga mig i mitten av bilden nån gång...
Milton bus!
All fokus på milton!
IIIINTE i håret!
Farbror markus sitter o .....ja jag vet inte vad :)
Milton myser hos farmor
Söta lilla gammelfarmor stina!! :)

jäkla skit blogg.

Kuuuuuuul , eller inte :)
Mei Ling & jag satt i flera timmar igår och pillrade med att få till min bloggs design.
Men inget funkade som det skulle.
Jäkla skitblogg rent ut sagt.
Min vanliga tur , som VANLIGT.
Alltid ska det vara såhär när jag ska försöka med nånting .
Nu letar jag iaf nån snäll person som vill fixa hela designen åt mig istället , orkar inte piilra med det här , klättrar på väggarna snart.
BAJSBLOGG!!!!!!

hej alla fina , skönt med fredag? ♥

Dagen började med att vakna halvdöd i princip.
Kom inte i säng förrens kvart över två inatt , plockade med allt möjligt och satt med silverschampo i håret och gud vet vad.
Håret vart väl inte perfekt precis , men det är på god väg iallafall.
Lägger upp en bild på det senare.
Mycket nöjd för att ha blekt det hemma måste jag säga!!
Iaf , Milton har krånglat under natten också så det vart inte mycket sömn.
Men vid 7 imorse va han & pappaA klarvakna , men pappaA skulle ju till skolan , så det vara bara för lilla mig att dra på mig ett par gamla mjukisbyxor och sätta mig o säcka på golvet med Milton , som hämtat sin energi hos en tiger eller nått. Galen va han! :)
Efter en timme så åt vi frukost och så kom fastighetsskötaren Stefan & lagade min diskmaskin!
Jag som har en sån hiiiimla tur med elektronik...NAAAAT.
Men nu är den hel och fin iaf.
Sen kom Ludvig och hälsade på och blev kvar här , så nu ska han strax gå hem.
Pappa A kom hem tidigt idag också , skönt!
Om ca 40min är de jag som ska ut i vintervädret och möta Mei Ling , hon kommer och tar sig en titt på min blogg , och kan förhoppningsvis få lite ordning på den!! :)
Ikväll får vi se om Ludvig kommer tillbaka och äter middag med oss , annars får vi se om vi äter nått snabbt o lätt bara .  :)
Men nu måste jag springa , det vart ett lite rörigt inlägg känner jag men det får duga så länge!!
Ha en skön fredag!

roligt!

Fick nyss reda på att en journalist från östgötatidningen skrivit till mig och vill komma & intervju oss inför ett repotage om unga föräldrar.
Spännande!!
Så nu får man vara med i en tidning också , där ser man vad en blogg kan göra!
:)♥


Det vart ännu en bloggpaus , lovar att sluta med det.
Har varit lite hektiskt nu igen ...
Milton går som bara den nu , min fina kille!♥
Så himla kul att se.
Och nu börjar dagarna krypa sig in på , för det är snart Miltons 1års dag!
Vart har tiden tagit vägen nånstans?
ETT ÅR , lixom HALLÅ?
Nej jag har inte en aning , kan inte förstå att det är ett år sedan han kom till världen.
Inte heller att det är ca 2 år sedan min graviditet satte start.
Tänk va fort det går.
Varje minut är ju hur dyrbar som helst.
Men iaf , tillbaka till ämnet , det är massor med förberedelser på gång inför hans födelsedag , släkingar kommer hit o dit , och det ska pysslas med dittan&dattan , och tårtbak , presenter och gud vet vad.
Till råga på det så har man skolan också , herregud.
Min rektor till och med sa det till mig , att jag gör ju inget annat än prov i skolan.
Så nu är det hektiska dagar framför oss , men åtminstone så är svenska nationella proven klara nu.
Ett MÅSTE ur världen i alla fall.
Idag har jag ju då haft skola med nationella på morgonen , sen kom jag hem och så satte jag & Milton oss i sängen och gosade med kaninen! För vi har ju en sån i familjen också , lilla prosit!
Efter ett tag tröttnade Milton (kaniner är ju inte det mest lekfulla djuret precis) så han gick ut i hallen och så vart det knäpptyst.
Efter ca 2 minuter kommer han tillbaka och ser ut som en kaninbur.
FULL av spån hela ungen.
Jag går ut i hallen och tittar och där har han vänt upp och ner på spån-påsen , så nu hade jag ca 2 kg spån utstrött överallt i lägenheten.
"jag som tänkte ta det lugnt en stund" muttrade jag för mig själv och drog ut dammsugaren.
En halvtimme senare är lägenheten som ny , och vi slänger oss i sängen.
Sen kom pappa A hem och vi tog oss i kragen och gick över till "l. farbror Ludvig".
PappaA&han tränade och jag&Milton satt o tittade på baota stora fiskar.
Sen tog vi en sväng till affären för att sedan gå hem & laga mat.
Fick bli en enkel grekisk rätt med pasta , bacon , krossade tomater och fetaost.
Efter att vi ätit kände jag för att röra på mig så drog med gubben&Milton ut igen och köpte hårfärg och slängde mig i solariet. Efterlängtat!
Så nu sover lillpojken och jag ska sätta i färg i håret , och sedan skriva franska-uppsats och plugga SO!
Yey , wish me luck!
Imorgon kommer Mei Ling hit och ska hjälpa mig få iordning på denna blogg! Kul! :)♥
Nej , men godnatt fina ni!
Prosit , den nysande kaninen!



fått hem mina kamera tillbehör!!

Yey , nu har mina stativ kommit! Suuuuper nöjd verkligen , tycker att dem borde vara värda mycket mer pengar än det jag gav för dem , men man ska väl vara glad att de va så pass bra kvalitet!!
fotografering , här kommer jag!!
Båda stativen kommer från 24.se , och kostade 39:- & 149:- styck.
Verkligen kanon-grejer! Helt otroligt roligt när man hittar bra kvalitetsaker för låga priser!
Och dessutom snabb-leverans!

typ tre dagar senare....

Jag fick till en lunch till slut!!

Lunch á la mama!
-bacon , stekt ägg med kokta morötter & ärtot , stekt bröd med ägg-

Gör såhär:

  • stek bacon , så många som du vill ha.
  • knäck 3-4 ägg i stekpannan och häll i små kokta morötter&ärtor
  • rör om i stekpannan hela tiden så att grönsakerna fäster i äggen.
  • lägg ett bröd i stekpannan och "tryck " på det med en stekspade/liknande så att det drar åt sig av skyn.
  • knäck ytterligare ett ägg och stek det helt.
  • lägg ägget på brödet och servera alltsammans på en tallrik.

hungrig mage.

Satans va hungrig man blev helt plötsligt , jobbigt värre!
Varken pappaA eller jag kommer på någon bra lunch till oss , så de blir att skippa det idag o bara ge Milton , så går man hungrar fram tills middagen.... Det e ju sanslöst att man gör så , bara för att man inte har nån idé om vad man ska äta.
Ja herregud.
Har iaf gjort första svenska nationellaprovet nu , gick rätt bra , men eftersmart som man är kommer man på att man kasnke skulle formulerat sig lite annorunda här o där....
Menmen , vi får väl hoppas på ett bra resultat!
Torsdag smäller det igen , men då är det skrivuppgift.
Jag som är den som alltid lyckats skriva alldeles för mycke på sånt , medans andra sitter med ett halvt A4 och kommer inte längre , känns det lite oroligt för mig med tiden.....Vi har 2 och en halv timme på oss och man vet ju aldrig va de är för nått långt vi ska skriva.
Håller tummarna att jag hinner klart!
Iaf , efter det så fick det bli en snabbsväng ut med Busan , och sen upp till Anna&Milton!
Milton va suuuupertrött , så han slocknade så fort jag lagt honom i sängen.
Då  vart det storröj här , han e väääldigt duktig på att röja ut saker , som sagt.
Och nu har pappaA kommit hem från skola&körskola och vi ska som sagt komma på nånting att äta.
Sen blir det middag , min lillebror Andreas kommer på besök och äter med oss , och sen ska jag sätta mig och storplugga religion!!!!
Fullt upp.
Men hör av er om ni kommer på nått snabbt och lätt att äta till luch vettja! :)

Dagens håruppsättning♥


Mamma&Milton♥






coooooountry! ♥

Ååh måste bara säga att jag har börjat älska country-musik.
Ända sen jag såg filmen "walk the line " med joaquin phoenix och reese witherspoon har jag varit helt såld.
Deras röster tillsammans e ju helt underbart att lyssna på. Bara Reese också för den delen.
Funderar på att börja sjunga country fan , kanske ska ta ett snack med musikläraren och fråga om han vill ställa upp och sjunga "times awastin"  med mig på nians skolavslutning kanske? En av deras bästa låtar tillsammans tycker jag...!

På tal om nånting annat så har mitt lilla♥ gått jätte mycket idag!
Duktiga killen! Han kommer garanterat gå helt innan hans 1års dag!
Mamma&pappa är stolta!!♥
Idag har jag suttit och pluggat i tre timmar medans Milton va uppe och busade med Anna&Sofia.
Sen kom han hem och va dyng trött så han sov väl i en timme och då vart det ännu mera plugg för min del!
Efter det har Milton och jag busat som galningar , han e så jädrans smart ungen , han har en favoritlek där man först kryper efter och "jagar" honom , och sen när man "tagit" honom så kryper han efter mig och "jagar" mig.
Han förstår verkligen att man byter tur på den som jagar  , och det va så kul , för jag gick och la mig på golvet bakom ena sidan av sängen , och han kröp till andra sidan av sängen och la sig ner på golvet och tittade under .
Hahha , så otroligt smart&söt. Mammas hjärtegull♥.
Iaf , sen så gjorde vi mat tills de att pappaA kom hem , och så åt vi , & sen tänkte jag&Milton gå över till "mommo" och hälsa på medans pappaA va hos Ludvig och tränade , men så va hon inte hemma så det vart inget.
Vi fick gå hem och busa en stund istället och sen va det dags för snutten att sova.
När pappaA kom hem hade han dragit med sig en x-ray åt lilla mamma , galet gott , men nu är jag pigg som en nötkärna så det blir lite "måndagsmys" i soffan framför en favorit i repris = "Walk The Line"!
Imorgon har jag nationella , önska mig lycka till!
Godnatt fina ni !♥


Åååhhh! ♥

Mammas duktiga kille , Milton tog just sitt första steg utan hålla i nånting alls!!
ååh! 



Miltons Kärlek ♥

Den oförklarliga kärleken....
Till tvättmaskinen 




















hissar & dissar!

Jag tog en dag ledigt från datorn igår , som ni kanske märkte!
Kände att de bara skulle bli en mysdag med familjen utan massor av "måsten".
Och efter frukosten igår så sken solen så underbart så vi planerade en tripp till lekparken.
Vi byltar på oss 15 lager med kläder och backar upp med varma vällingflaskor etc.
Jätte kul o mysigt tänkte jag ....tills vi kom ut i lekparken.....
De va nämligen så att Milton inte alls höll med mig , lekparken vart en riktig diss från hans sida.
Gungorna va superlääääskiga , och åka rutchkana i mammas knä va också hämskt.
Snön va inge kul o kasta o gräva i heller .
Det som funkade en liten stund var när mamma/pappaA klämde ner sig i en gunga tillsammans med honom.
Så lekparken får vi återkomma till en annan gång.....
Efter det vart det att mysa lite inne istället och sen tvärslocknaed jag o milton och vaknade när klockan va halv fem....super härligt att ta en middagsnap! :)
När klockan sedan började närma sig sju och vi hade ätit osv , så kändes som om vi alla behövde komma ut i friska luften lite grann , och vi tog en promenad till affären och köpte på oss lite lördagsgodis!
Kom hem och satte på TV:n och titta där, det va ju melodifestivalen!
Hade tyvärr missat seanBanan , hade varit kul o se när han skämde ut sig.
Menmen , det bästa bidraget va ju iaf Loreen , helt klart.
Det komemr nog garanterat att bli en hit på dansgolven i sommar den med , precis som förra året då hon uppträde med "my heart is refusing me".
Duktig tjej där!!
Nu vart det långdraget här , men efter det iaf så vart manlite smått sugen på att få sig ett gott skratt till "heartbreakhotel" när man sett Helena Bergström i melodifestivalen , så jag gick o natta Milton& sen satte jag & pappaA oss o glodde på den. "farbror ludvig" dropade in o sa hej en sväng under kvällen också , trevlig och lyckad lördagskväll , helt klart en hiss!
PappaA & Milton gungar ♥ (:

Mamma&lilla♥


snälla , hjälp!

Guuuuuud , jag får panik på det här.
Sitter och försöker komma på vart alla koder ska sitta i stilmallen , håller på o fixar nya headern , och jag vill ha in en profilbild men inget funkar , det slutar bara med att bloggen ser ut som kaaaaaos istället!
SNÄLLA nån , hjälp mig!!!!!!

seeeeegt

Segaste dagen i mitt liv tror jag.
Känns som om jag varit vaken i två dygn , och endå är klockan bara halv två!!!
Vart en snabbvända ute imorse , skulle vart i skolan men ingen hade sovit här hemma och "nannyAnna" hade fullt upp idag så det sket sig. Blir massa plugg ikv istället och så kör vi på skolan imorgon!
Måste läsa 4 böcker inom snar tid , några tips på bra böcker ?
Och då menar jag inga harry potter böcker som är typ 500 sidor tjocka , utan  "vanliga böcker" :)


Idag iaf , så kom en vaktis hit imorse och fixade min tvättmaskin , så nu slipper jag tvätta var 14:e dag med 20kg tvätt...SKÖNT.
Sen dess har vi inte gjort mycke , beställt lite vår/sommarkläder åt Milton♥
H&M online har super mycket rea just nu , så titta in!
Om nån timme ska väl jag till stallet och rida igenom Giggan , hon åker ju imorgon till sina förhoppningsvis nya ägare! Efter det så ska mamma&pappa skämma bort sig lite och gå och sola.
Evigheter sen jag gjorde så det ska bli underbart.
Milton och pappaA får gå o handla medans jag jobbar på brännan och sen går jag o Milton hem så får han slänga sig i fejk solen!
Och sen har man bekymmret med middagsmat......Det är samma visa varje dag , man har inte en aning.
Vad äter ni till middag denna torsdag? :)
På tal om Giggan , när nån ska ha henne på prov så ringer det 45 pers och är intresserade.
Men när man verkligen behöver ha iväg saken i fråga så får man vänta i månader.
Menmen , nu ska hon iväg iaf , så håll tummarna att hon stannar där!! :)
Just nu är den här saken på besök!
"låtsas farbror Ludvig! :)"

fråga läsare time!

Jag har en fråga jag behöver hjälp med!!

Kan man sätta en digitalkamera i ett stativ? Typ bordsstativ etc. ?

Ska i så fall beställa hem ett!
Väldigt nödvändigt för att få stabila bilder och kunna ta kort utan att behöva någon som håller kameran! :)

Tacksam för svar!



fikasugen mamma!

Milton och pappaA har sovit en stund nu , och jag har sprungit runt med dammsugaren och städat som en tok.
Vi ska nämnligen ha besök nu vid 3.
Och pappaA insåg att han skulle ju duscha och göra sig iordning innan de kommer så han hoppde in i duschen och låste dörren.
Och tänkte inte på att Milton har blivit super pappig och ska vara med honom ÖVERALLT när han är hemma...
Och Milton kommer ju nu då inte in i badrummet till pappa så han sitter och skriker utanför som en tok...
Tur att han inte är jag! Som ska ha inpackning och gud vet vad innan man kliver ur duschen! :)
På tal om besöket så är det pappaA:s moster  , Lotta , och barn som komemr och hälsar på , så det blir väl typ Miltons sysslingar ...? Eller nått sånt.
Det ska bli super trevligt , och de skulle ta med fika , hahha jag har fått ett sånt sug efter koffein och sötsaker på sistonde , inte en aning om varför , men så kan det ju vara när man är lite slut på energi!
Det ska bli attans gott och trevligt iaf!!! :)

Du kan läsa Lottas blogg här : http://mittlivplandet.blogspot.com//
Hon driver en stor inredningsblogg och är stylist och fotograf!
Kolla in hennes fina sida! :)♥
Imorgon blir det troligen skolgång , mys , mat och stallet.
Fredag eller lördag hoppas jag på att åka och köpa lite födelsedagspresenter åt mitt lilla♥
Han blir ju 1 år snart!! Mammas fina pojke!!
'
Milton äter frukost med HEEELA kroppen ...& håret...

Måndagens mamma:




Dagens mama!








Mina fina!

Mina fina♥

gymnasiet!

Hej alla fina!♥
Ber väl ännu en gång om ursäkt för dålig uppdatering , men har ju osm sagt haft sjukstuga här hemma.
Jag tror att jag är på bättringsvägen nu iaf , och pappaA har fått pencillin .
Verkar som att Milton helt otroligt nog klarat sig från det här , super skönt , för både honom och mig!

Känns som att jg är på god väg med skolan också , har lite smått som ska snappas upp men lärarna har fått en helt annan attityd och det känns skönt!
Önskar min NO lärare kunde vara detsamma dock .
No är ett ämne jag tycker är intressant och kul att läsa , och har alltid haft helt okej betyg i , om inte mer än så.
Och jag anser att som lärare ska man stötta eleverna och visa att man tror att de kan klara av vad som krävs.
Och vara så proffisionell nog att lägga sina personliga omdömen åt sidan och fokusera på att pusha eleverna till att klara av skolan.
Hur kul känns det att varje dag försöka bevisa hur mycket man faktiskt kan och försöka få ett så bra betyg när läraren har en och samma inställning och denna är "h*n kommer inte fixa det här så jag kan lika gärna ge ett IG på en gång" på grund av Elevens familjeförhållanden och val .
Detta är otroligt oproffisionellt och jag önskar att denne person kunde ändra på sig för kommande elevers skull som kanske inte är lika starka mentalt och helt enkelt failar i ämnet i fråga på grund av lärarens attityd och inställning.
Ja , jag är 16 år.
Ja , jag har en son på 1 år.
Ja , jag har egen lägenhet.
Ja , jag är förlovad.
Ja , det är kanske tidigt men de gör inte mig till en sämre mamma , elev , dotter eller människa .
Jag bollar min vardag mellan dessa roller.
Och jag har valt att ha det så och jag vet att jag kommer fixa det här.
Jag önskar bara att andra människor runt omkring också kunde inse det.
Jag har under den här terminen varit i skolan i ca 2 ½ vecka , och lyckats plugga in en hel termin .
Och under denna tid har jag verkligen inte bara suttit framför skolboken , jag har haft min "normala" vardag att ta hand om också.
Jag anser att denne lärare , och andra människor också för den delen inte har någon rätt till att dömma mig pga mina val i livet . Och jag tycker också jag bevisat detta tillräckligt många gånger , men som sagt .
Jag kommer fortsätta att bevisa detta , och jag är glad att jag är så pass stark mentalt för jag vet att jag fixar det här. Vare sig ni vill eller inte , men det är ju sant som de säger "Om personer försöker bryta ner dig , betyder det bara att du är över dom"..

Jag har iaf gjort mitt gymnasieval nu , 1:a valet vart "vård-omsorgsprogrammet"
2:a valet vart "ekonomiprogrammet -inriktning juridik"
Så vi får väl se sen vart jag hamnar !! :)
Spännande som attan! (:
Om jag kommer att gå "VO" så kommer jag att plugga vidare till neo-sköterska eller liknande efter gymnasiet.
Om jag kommer att gå "Ekonomi-juridik" kommer jag att plugga vidare till advokat eller liknande.
Så det är vad jag sattsar på , kanske inte det lättaste att plugga till , men vill man ha en ordentlig utbildning så!
För er som inte vet vad "neo" är så är en neonatal-avdelning en plats för förtidigt födda barn .
Alltså är neo-sköterska en person som jobbar med förtidigt födda bebisar etc.


RSS 2.0