svar till veckans frågor!

Kajsa-
tycker du att ni har förändrats mycket sen ni blev föräldrar? Lr det är klart att ni har förändrats och så... Men i typ hur ni är mot varandra, mot andra människor, individuellt osv :) kan du inte skriva ett eget inlägg om hur du har upplevt förändringarna och så? :) och hur du tycker att alex har förändrats? :) kram och tack för kul läsning! :)



Sv:
Absolut! Vi har förändrats jätte mycket. Nu kan jag ju bara tala för mig själv om hur jag tycker att jag är mot andra människor nu , i jämfört med vad jag var tidigare , och det första som kommer upp i mitt huvud är MOGNAD.
Man har verkligen ett helt annat tänkande nu än vad man hade förut , jag dömer inte längre männsikor lika lätt som jag gjorde förut , men därimot har jag mer åsikter om vad som är rätt och fel , man har utvecklats som person med egna åsikter och man följer inte längre någon annans , man påverkas inte av grupptryck och andra männsikors åsikter.
Och sånt kommer fram mycket när man är i skolan framför allt. Då ser jag verkligen hur mycket jag har förändrats , medans alla andra är på samma låga nivå. Dom (nu menar jag kanske inte alla ) går runt där och tycker o tänker o ser ner på folk , kallar folk saker , skrattar ut folk , tror dom är så mycket bättre än alla andra och att dom vet så himla mycket om saker o ting , medans dom faktiskt inte har en aning.
Jag bryr mig inte längre om ifall jag sitter och går ensam i skolan , jag bryr mig inte om ifall jag kommer i mjukisbyxor med barnmat från en vecka sedan på , utan smink och håret i en slarvig bulle , 45 minuter sen , instormandes i klassrummet under en genomgång och alla viskar o tittar.
Jag skiter fullständigt i det , inget av det är viktigt längre.
Jag har valt att ha dom vänner som faktiskt är mina riktiga vänner , som alltid finns där , även om folk snackar skit. Och om dom inte finns i skolan , så gör det inte mig nånting , jag vet att jag har dom på utsidan.
Och jag vet att jag kommit mycket längre i livet än vad mina jämnåriga som sitter med sina fredd-perry pikéer och lacostskor och inte har en aning om vad livet faktiskt har att bjuda på.
Så ja , mognad , är verkligen nånting som kommit till en helt ny nivå sen jag blev förälder.



Hur jag och Alex har ändrat vårat sätt mot varandra? Ja , som dom flesta vet så tog det ju slut mellan oss strax innan milton kom till världen , och det var av många olika anledningar.
Men framför allt som man brukar säga " en kvinna blir mamma under graviditeten , medans en man blir pappa när han lärt känna sitt barn" .
Och mycket så var det , men det tyckte jag var fel , jag förstod inte hur han inte kunna känna som jag gjorde , och tycka som jag gjorde när det gällde Milton , och vår relation över huvudtaget.
Så det blev som det blev.
Men ja , 11 månader senare , hade Milton en riktig pappa . Det tog som sagt 11 månader , men han insåg till slut vad som var viktigt , vad han ville ha för relation till sin son , han hade blivit pappa. Mentalt.
Så han har också förändrats jätte mycket under året som gått och ja , titta på oss nu. Nu är vi en riktig liten familj.
Hur vi har förändrats mot varandra är svårt att förklara , men vi lyssnar mer på varandra , kan prata om saker , disskutera , och stötta varandra. Förut va mer varandras motsatser .
Men , lika barn leker inte alltid bäst. Så är det bara!


Hoppas du fått lite klarhet i dina frågor , även om jag har en tendens att "ludda " ihop saker o ting ;)


På tal om förändringar ang barn , så har jag tidigare fått mycket frågor kring hur jag tycker att kroppen och dess funktioner förändrats efter att ha fått barn , i o med att jag är så pass ung så ser man ju skillnaderna lättare.

Och ja , det är klart att kroppen inte blir exakt den samma efter att ha gått igenom en hel graviditet och förlossning.
De saker som har förändrats för mig som jag tycker är tex mina kräkreflexer är suuuuuuperkänsliga nu , efter alla dom månaderna jag spydde som en kalv under graviditeten. Så det är en sak.
Sen har vi det här med bristningar..............den mindre roliga biten. Nu har jag (som tack och lov är) inte fått några överhuvudtaget på magen etc , men därimot låren....Det är verkligen inte kul alls , och det är nog det värsta med det hela faktiskt. Meeen , dom bleknar mer o mer så det får man väl vara glad för. Det är ju definitivt värt det och dom gör mig inte sååå himla mycket. Jag fick ju en underbar fin liten pojke
Sen är det en sak till , och det vet dom flesta också. Jag tappade två bh-storlekar efter förlossningen , så det kändes ju inte super kul det heller. Men det är därför vi har plastikkirurgi , och jag vet också att många har sina åsikter om det. Meen , jag gör det för mig själv , eeendast. Och jag tycker att man har rätt o göra sådana saker så länge man gör det för sig själv. Så punkt slut om det. :)


Den andra frågan kommer imorgon , måste dra mig härifrån nu.
Förresten , jag tog två dagar ledigt från bloggen , kände att det behövdes!
Så nu har vi "familjat'" oss i helgen , och laddar för en ny vecka från o med imorgon!
Godnatt fina ni!



Kommentarer♥
Postat av: Alex

saknar den magen älskling ;)<3

2012-03-19 @ 14:16:15





Här kan du kommentera inlägget. Alla inlägg checkas innan publicering , spam raderas omedelbart. Fotografier tagna av mig (innehar bloggens adress på bilden) är förbjudna att kopiera om inget annat står. Kram fridaelinor♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0